Thursday, December 10, 2009

Fashion Fashion

video

This is a video of The Future of Shopping or simply how do we shop in the future. Kalau tengokkan, yang paling best is, the trying out part, bestnya la try baju banyak-banyak without the hassle of taking out your clothes! Huhu!

Tapi, yang asingnya, still kena datang kedai kan, and still kena "try" baju kat kedai kan! I think because the "selection machine" yang kecik tuh ada kat kedai je la kot. Hehe. Anyway, it's interesting kan.

While on the topic of fashion, I got this pictures via email from a friend. The debating issue of Suri Cruise's dressing. Tapi pernah baca memang la Suri punya wardrobe apart from mahal-mahal sangat, mostly custom made. Kesian Suri, kecik-kecik dah kena jadi adult kan. Memang nampak cute but takut dia membesar sebelum waktu. Tapi heels tu seriously cute on her!!



Tapi if nak heels tipu for babies, you can get it from Heelarious. Hik Hik. Cutenya!.





2 comments:

  1. good update la pink. for me, i seriously dont agree on lil girls wear women stuff..

    kan dia budak2. kalo dah pakai mcm tu, tentunya restricted dr main permainan budak2 sume sbb dah cantik sume kan. patotnya dia belajar during umur ni.

    sian suri. ntahla i mmg anti kalo tgk kat shopping mall, budak2 pompuan ni pkai kasut ada heels. even yg dah skolah rendah. mcm mak ngah dari ipoh ke yong peng ke gitu la.

    but i do like if the ywear during occasions or functions kan. mmg nampak cantek.

    ps: canteknya suri pkai color merah tp yes, its adult thing. kang dah jd adult br sebok nk pkai bj baby :P cian suri..

    ReplyDelete
  2. Hehe. Betul la Kin, bila tengok budak-budak sekolah menengah yang age 13 or 14 bergaya sakan mcm org besar pun rasa sakit mata kan. Mcm tak sabar2 diaorg nak jadik adults. Hehe, mmg macam mak ngah..Hehe.

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte