Thursday, December 31, 2009

Huhu, Sedapnya Dapat Pau Orang

Lemahnya rasa badan ni lepas jalan-jalan
Tapi, ada ini!!
Mmphh..Ah tenaga mula datang balik..Nyums
Tapi, kacau dulu. Kacau kacau bagi
rasa umphh lagi

Kacau lagi..Kacau..

Hah, dah ok kot!!

Rasa sikit dulu lepas kacau-kacau. Hehe, sedap ni..

Tq Pn Pau! Next month macam biasa ya! Hehe
Ada satu hubby orang ni dia ada habit asing iaitu suka pau satu minuman ni every end of each month. Tapi yang dia pau dari wife tu tak mahal, tapi dia nak pau, dia takmau guna duit dia beli ni. Pastu dia hanya pau sekali je sebulan. Memang asing. Tapi memang itu dia buat tiap-tiap bulan. Asing. Dia suka sangat minuman tu. Dia kata best sangat-sangat. Tapi bila wife tu rasa, erkk, biasa je. Entah apa specialnya Caramel Machiato tuh! Tapi, yang pasti dia happy pau itu je tiap bulan. Asing!

3 comments:

  1. kan ada yg limited edition yg 3 rasa tu.. tak kena pau ke?
    -MONA

    ReplyDelete
  2. puan pau, ahahahaha. mmg la sedap mkn or minum free. x sama mcm beli sendiri tau. beli sendiri rasa mcm biasa2 jek. kalo org belanja, x lapar jd lapar gile. x dahaga pon jd kering gila tekak. ahahaha.

    anyways, caramel macchiato mmg sedap! ada yg limited edition sempena krismas tu, toffee nut pon sedap. tp hubby kita kata rasa mcm air cartoon. apa ntah. ahaha selebihnya fav kita n hubby mestila frappucino!

    btw ka nkalo la tetibe habit hubby puan pau berubah, tentu puan pau pulak yg mengidam la tu... selamat thn baru puan pau dan encik pengepau :P

    ReplyDelete
  3. Mona,
    Jangan tanya kita limited edition ke apa. Kita taktau pun and jgnla hendaknya kena pau yang tu pulak! Hehe

    Kin,
    Air cartoon? Mcmmana rasanya tuh? Hehe. Kalau awak bagitau pasal air-air ni pun kita tak tau. Kita tak minat segala blended drinks ni..Hehe tak tau kenapa. Since study dulu kawan-kawan suka sgt ajak hang out kat cafe sbb gilakan segala blended drinks smua, kita tak suka sangat bila ikut sbb taktau nak minum apa sbb tak minat! Last-last orange juice yang pahit or Esprit jugak yang diorder.

    Happy New Year!

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte