Monday, February 8, 2010

Sedap Makan Place- Demam Kueteow Ke?


OK, selalu asyik cerita pasal makan place with nice ambiance je kan. This time around nak cerita pasal makan place with nice food kerana tak semua makan place yang ambiance nya menarik rasa makanan dia sedap! Ni last Thursday, MS, Fai, Fiza & I went for dinner at TTDI Jaya Shah Alam for the nicest char kewteow in Shah Alam. Ah, memang lazat dan menggiurkan rasanya. Char keuteow ni ada berbagai size, yang biasa, besar, special and besar special. Price starts from RM4. Memang ada kerang and udang. Ah lazat. Kalau ada free time and ada kat area Shah Alam, try la rasa kat kedai ni ya. Ah..lazat..



Fiza's, without udang

MS', besar special (tamak!)

Fai's, besar

Mine, biasa


Aimar Corner, TTDI Jaya Shah Alam
"The Best Place To Get Delicious Kueteow"
actually..Hehe.

Gaya asyik cerita pasal kueteow macam demam kueteow pulak kan? Hehe.

4 comments:

  1. seleranya..mmg menyelerakan la..huhu..

    ReplyDelete
  2. cha mee hoon tak de ke ha? hahahaha

    ReplyDelete
  3. Ryna,
    Bila balik KL singgah la kalau ada kat Shah Alam. Mmg sedap!!! Tapi sure kat Ipoh/Taiping pun ada tak? Pasal sana pun famous kueteow kan..

    KNa,
    Mana ada char mee hoon!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Hi Shai, ko demam kue teow ke demam lain ni?

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte