Friday, March 12, 2010

Help!!


Tolong!! I am craving for this more than anything else
in this entire world!!
Sob sob..

Bila lah boleh sedut air ni balik???
Kalau kira-kira ada almost setahun la tak
boleh minum coz campur time pregnant and confinement!!

I love u Coke!

3 comments:

  1. ahahaha. sama mcm i. my mom kesian dia bg i minum sket. masa tu lebih kurang 8th weeks la gitu. x sangka kan u pon menyusul lps i.. :D

    atau if x tahan sgt, u goncang botol coke, kasi kuar gas dia. pastu minum la sket, rasa2... tp kalo leh tahan, tahan la k.

    ReplyDelete
  2. kalau tak tahan, minumla seteguk. tapi mmg bahayala coke ni, tajam kan. so kalau boleh tahan, tahan je. aku dulu lagila hari ni smoke, esok dpt tau pregnant je terus stop, so sure kau boleh. Anything for the baby sake.

    ReplyDelete
  3. Kin,
    I mmg hantu Coke, kalau masa time study dulu, mesti ada stock Coke dlm fridge, mmg hantu Coke..tapi sejak start try to conceive mmg dah stop, jadik peritnyala kena tahan dari minum dia!!!! Dah la antara gassy drink Coke paling kuat gas nya kan! Maybe petua u hilangkan gas dia ok kot..hehe

    K.Na,
    Anything for the baby tapi ah tekak nie kepingin Coke!!

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte