Wednesday, June 16, 2010

Aqil Dah Tak Takut Dengan Uncle Madir..Tapi Mikhael??

My nephew Aqil has always been afraid of MS coz he said MS is garang and his face is always garang as well. Now, Aqil was right in a way. MS memang tak pernah senyum or friendly dengan Aqil but maybe because I always tell MS "nottynya Aqil today", "wah tak duduk diam Aqil ni sepanjang hari" and so on even masa we haven't got married. Now, I believe when MS joined our family, he tried to appear tough and garang for Aqil's sake sebab according to him at least someone can stop him from being whinny or bila tak dengar cakap. True enough, Aqil will behave bila MS is around. But yang tak bestnya, Aqil jadi takut dengan MS and refused to be anywhere near MS. Susah jugak! Semua tak kena bila MS ada.

Mikhael pulak, jenis tak kisah and very "rambo kenit" type. Dia peduli apa dengan siapa-siapa. So MS got hold of him couple of times tapi being rambo kenit, dia memang mengelitas la bila MS pegang.

Anyways, sekarang semua dah berubah! Aqil dah tak takut dengan MS, Uncle Madir dia..Semata-mata kerana dan selepas MS bagi dia birthday present on his birthday. And he really wanted a Ben 10's tumbler. So bila Uncle Madir yang garang tu yang bagi apa dia nak, wah wah wah, sekarang dah jadi "Aqil tak takut Uncle Madir..dia baik..dia bagi Aqil present"..Hehe..So sekarang memang Aqil tak takut lagi  dengan MS. Hehe.

Tengok, dia tutup mukala, ini la
itu la bila MS ada.

All of the pictures above were taken during
Aqil's birthday dinner kat Pizza Hut,
Subang Parade in April 2010

Wah wah wah, sekarang dia pulak
tak takut langsung nak dekat
dengan Uncle Madir! Tengok tu!
Actually ada pic
yang Aqil tiup candles MS tapi
ntah mana.

Tapi sekarang Mikhael si rambo kenit pulak macam takut skit dengan Uncle Madir..Huhu..


Mikhael kena dukung dengan
Uncle Madir, macam tak happy je.
Hehe, macam tak happy je Mikhael..
tapi tak berdaya nak lepaskan diri..Hehe
Ni choc brownies Mikhael..Hehe..

All of the pics from the second part was
taken during Mikhael's birthday dinner,
which was also a surprise birthday dinner
for MS. Hehe, dia tak tau
ada cake/brownies for him.
Dia ingat just celebration
for Mikhael.Hehe

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte