Sunday, May 9, 2010

Birthday Dinner With Family

Malam birthday MS, kami celebrate makan-makan dengan his family, sekali arung dengan birthday my MIL (Ummi) and MS' brother Khafiez. Semua mereka Gemini babies :). So we went to have dinner at this thai seafood restaurant in Kampung Baru called Nang Kam. Ya, dan untuk orang pregnant ni, sedap sekali tom yam nya. Hehe..Ahh..yummy.. (I am head over heels with tom yam during pregnancy ni so far).

Semua ada semalam except MS' grandma yang jugak celebrate birthday in May. Kami pergi lepas Maghrib. Sebab lahap sangat nak makan, langsung lupa nak take pictures of the food that were ordered. Dah lesap langsai kenyang semua baru teringat! Tu pun lepas Ummi tanya tak tangkap gambar ke! Hehe..

Anyways, makanan-makanan yang lazat itu adalah tom yam campur, ikan siakap sweet & sour, sayur campur, kailan ikan masin dengan telur dadar. Ah, just thinking about it makes me hungry!

Lepas makan, kita ada dessert, ada Carrot Cake from Secret Receipe which is Ummi's all time favourite and as usual, Pink Gremlin suka nak order cupcakes kan! I ordered cuppies  from Izan from TTDI as usual. Rasanya sedap and dia jugak murah kiranya. If you wish to order, kindly contact her at 0126020318.

Sorry Khafiez, I didn't put your name on the cuppies sebab just got to know that your birthday is in May jugak..

Overall, it is always nice to have dinner ramai-ramai and semua ada. Especially for someone who comes from a very small family.



Left from back: Khafiez and wife Farah, Syakirah, Samsul and PinkGremlin
Right from back: Lateef and gf Farah, FIL (Abah) and MIL (Ummi)
Missing: MS who took the pic


Lateef and gf, Farah..
Adakah bakal?? Hehe..


Birthday boys with Ummi
(Abah tumpang..hehe)

Carrot Cake


Cuppies from Izan of TTDI


MS with cake cutting actions!
Dia sorang je yang potong mentang-mentang
memang birthday dia semalam..


Cute sangat..hehe


Ummi tolong tapaukan for Farah and Farah

Ke-happy-an & Kekenyangan..

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte