Tuesday, July 27, 2010

Our Baby Jo

Hi..

During my 24th week, I was scheduled for a detailed scan. Normally, memang detailed scan is done roughly at 6 months and it's done to detect any physical abnormalities of the baby. Alhamdulillah, semuanya ok. Our Baby Jo's physical appearance / limbs / body parts are perfect. Mintak dijauhkan dari apa-apa yang buruk.

So, these are the 4D scan result of our Baby Jo...



Apa Baby Jo buat tu?


Clapping baby's own lil hands? Hik..


Cutenya tangan halus tu..Hehe


Hey! Don't disturb me, I'm sleeping!


Baby pegang apa tu??

Ah, tak sabarnya nak jumpa Baby Jo!! Tapi mummy ni berdebar nak deliver!! Huhu..

Wednesday, July 14, 2010

Tak Tahan Tahap Kecomelan Barang Baby!

Nak update pasal further purchase of barang-barang Baby Jo dalam masa 2 to 3 weeks kebelakangan ni. Belum pi beli tahap pukal coz nak tunggu Pureen Warehouse Sale and other sale, so tahap belian masih kecil-kecilan. Banyak lagi tak beli dalam list tu. Huhu.

Anyways, PinkGremlin ambil kesempatan sale yang melanda baru-baru ini untuk beli barang-barang Baby Jo. Memang tak tahan rasa macam nak grab semuanya! Cute-cute belaka! Dah la halus mulus sizenya!

Mari tengok apa yang dapat grab during sale itu hari.

From sale at Mothercare- Socks with
various sizes


From sale at Parkson- Hooded towels
and small towels



From sale at Cotton On Kids-T Shirts.
MS' fav is the one with car! Hehe.
Yang ni RM15 each!


From sale at Marks & Spencer-T Shirts.
Ada satu t.shirt tak boleh upload
gambarnya pulak! Yang ni 3 for RM59!

Nak rantau ke Marks & Spencer outlets lain pulak coz kat KLCC punya dah takde size lain! Hah, tak tahan, kalaula ada helicopter, tiap-tiap hari balik kerja jalan cari baju-baju Baby Jo kat Marks & Spencer and Cotton On Kids and lain-lain lagi! Hehe, tak tahan!!

Friday, July 9, 2010

Another Sale

Hello..Happy Friday and it comes with a good news.

My workmate, Khairi has just shown me the website of BabyJaya. Hah, BabyJaya in on sale till 18 July 2010. He said the things sold at BabyJaya boleh tahan ok. So what are you waiting for, mari pergi..Dekat Uptown Damansara, where everyone knows this place kan.

Happy hunting!

Oh, you can also visit their website.


Thursday, July 8, 2010

La La La La La..Happy..

La la la la..Ah, ada dua perkara yang sangat menghiburkan hati buat masa sekarang..Hehe..

One, is this Lugmax Bag Organiser..I didn't know that they sell or they even have this! Memang ini yang diimpikan because everytime nak tukar handbag hmm asyik kena kumbah barang from one handbag and transfer it to the other handbag! And also while shopping, tercari-cari benda dalam handbag kadang-kadang, susah jugak. As it is, I normally have one small pouch containing liquid soap, lotion, pantyliner, pad, compact powder, haircomb etc. and I dump that small pouch along with my purse and handphone ke dalam handbag. Tapi kalau dapat this bag organiser wah, syoknya. Anyway, for those who are interested, sila la visit blog ini ya.



More importantly, this is what I have been waiting for, the anual warehouse baby sale. Sebelum ni asyik ikut my sister pergi every year. And now it's my turn!! So, for all mommies-to-be out there, marila! Thanks to my friend, Fiza for alerting this!



La la la la la..
 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte