Wednesday, July 14, 2010

Tak Tahan Tahap Kecomelan Barang Baby!

Nak update pasal further purchase of barang-barang Baby Jo dalam masa 2 to 3 weeks kebelakangan ni. Belum pi beli tahap pukal coz nak tunggu Pureen Warehouse Sale and other sale, so tahap belian masih kecil-kecilan. Banyak lagi tak beli dalam list tu. Huhu.

Anyways, PinkGremlin ambil kesempatan sale yang melanda baru-baru ini untuk beli barang-barang Baby Jo. Memang tak tahan rasa macam nak grab semuanya! Cute-cute belaka! Dah la halus mulus sizenya!

Mari tengok apa yang dapat grab during sale itu hari.

From sale at Mothercare- Socks with
various sizes


From sale at Parkson- Hooded towels
and small towels



From sale at Cotton On Kids-T Shirts.
MS' fav is the one with car! Hehe.
Yang ni RM15 each!


From sale at Marks & Spencer-T Shirts.
Ada satu t.shirt tak boleh upload
gambarnya pulak! Yang ni 3 for RM59!

Nak rantau ke Marks & Spencer outlets lain pulak coz kat KLCC punya dah takde size lain! Hah, tak tahan, kalaula ada helicopter, tiap-tiap hari balik kerja jalan cari baju-baju Baby Jo kat Marks & Spencer and Cotton On Kids and lain-lain lagi! Hehe, tak tahan!!

4 comments:

  1. eeii.. geram2nya baju tu eda... stokin yg comel2 pun boleh buat kite jd gila.... tp mmg penting socks yg byk. baby pakai socks lama tau!

    -mona-

    ReplyDelete
  2. i pun ada menyerang cotton on kids hari tu..haiiihhh..shirts sume comel2..baju baby girl lagi la x tertahan..seb baik laa yang dalam perut ni boy..maka terkawal la sket diri ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. ci kak, jgn beli banyak2..baby cepat pembesarannya...kang jadi perhiasan pulak..tapi tak pe..boleh gak beli banyak2 mana tahu kot next year Syed Jo dapat adik nama Syarifah Ji pulaks..huhuu

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte