Monday, March 21, 2011

Aktiviti Weekends

Saja nak cerita pasal aktiviti weekends baru ni. Tak ada apa sangat pun. Lebih kurang macam weekends biasa saja. Hehe. Marilah tengok entry bergambar dari cerita.

Hari Sabtu seperti biasa hang out
 di rumah opah. Thaqif and cousins.

On Sunday kami ke Midvalley.
Anak ni memang suka duduk dalam
stroller sekarang. Strap him down
pun dia tak kisah.

Alang-alang singgah kat Motherhood Expo.
 
Dan membeli cooling teether baru for Thaqif.
Teether Bright Starts on sale! Try teether
bertangkai sebab Thaqif suka sangat bite
toys yang bertangkai! Tapi teether lama First
Years masih digunakan jugak.

Hasilan borongan barang Pureen.
Berbaloi sebab all on sale. Yay!

Di kiri hasilan pyjamas 6 mths beli di expo tu
and Metrojaya yang juga on sale.
Sebelah kanan hasilan t-shirt from Mothercare
beli on Saturday, on sale jugak! Yay lagi!

He started solids on Saturday. It was time,
based on several factors.

His first taste- Banana puree + EBM.
Thaqif suka sangat nampaknya, makan
banyak jugak.

Bekal pagi ini untuk meal di rumah nenek
dia.

Macam dah besarnya Thaqif ni.
Mommy misses you so much.
Tak sabar nak balik!

2 comments:

  1. wan ana pun miss you so much. Apakah yg ada kat expo tu? aku mmg perlukan sgt beli baju tidur, sampai bila expo tu?

    ReplyDelete
  2. Barang-barang maternity, nursing and baby. Tak ada apa sangat untuk anak besar. Baju tidur baik kau carik di Metrojaya. Yang aku beli tu is only RM13. Tapi size budak besar mahal la kot. Haha.

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte