Wednesday, March 9, 2011

Santai-Santaian For Mommy

Hi. Apa khabaran semua? Hehe. Ini hari nak cerita pasal santai-santaian mommy sorang ni. Kalau dulu-dulu, every Friday nite adalah hari melepak PinkGremlin dengan gang, sejak beranak dah tak ada dah. Hoho. Ya la, siapa pulak nak babysit Thaqif kan, nak harap walid dia?? Hehe, ntahla dia nak ke tidak. So kenala berkorban sampai Thaqif besar sikit. Dah masuk 5 months tak keluar dinner and lepak malam-malam sebab tak nak bawak keluar malam Thaqif before dia 6 months, kang berembun bagai susah pulak kan. Sambilan tu erkk mahluk halus selalu berkeliaran malam-malam kan? Huhu.

Finally last Friday and Saturday, dapat jugak bersantai-santaian. Ah memang best setelah lamanya tak bersantai-santai. Friday ambil leave untuk lepak dengan kawan-kawan, tengok movie and santai di Sunway Pyramid and Saturday pulak lepak dengan cousins di Italianies kat Empire Subang.

Cik Agent, Thaqif & Alyssa

Achik & Thaqif

Amy (Achik to Thaqif), Aqil & Thaqif

Thaqif Shah yang nyenyaknya tidur

Alyssa & my sis

Brownies lazat celebrate birthday &
promotion yang dah basi

Kat Fullhouse Sunway Pyramid,
nyums

PinkGremlin & girlfriends (Mar & Sheila)

First time pump kat tempat
selain rumah and office!

Tak kusangka ada power point kat
dalam nursing room ni

Nursing room yang cosy for
baby nursing & pumping session!

Hasilan pump pada hari itu,
alhamdulillah...

Semoga dapat santaian lagi lain kali!

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte