Monday, July 4, 2011

Thaqif Shah turns 9mo!


My baby turned 9mo yesterday :)

Makin besar makin banyak akal dia. Baru-baru hari tu dia tak sihat so selera makan dia berkurang sangat. At first tak nak makan langsung. After 3 days macam tu tak nak makan fruit puree tapi start nak makan porridge dia sikit-sikit. I still bekalkan fruit puree ke rumah MIL tapi balik keje tengok tak luak pun. So lepas pada tu bagi porridge je, tak bekalkan fruit puree. Ada sekali bekalkan porridge dengan sliced apples sebab kalau kat rumah kami dinner dia sibuk nak chap-chap so bagi la sliced apple dia happy la gigit dengan gusi dia. Hehe. Sekali MIL cakap dia korek-korek je apple tu and letak atas carpet pastu pegi main-main. Bertuah punya budak! MIL cakap kenapa bagi sliced apple dia tak nak makan so saya pun explain kat MIL biasa kat rumah dia nak makan sliced apple. MIL tak tau dia dah boleh makan sliced fruits. Tiba-tiba kelmarin tengok dia korek-korek sliced apple dia kat rumah macam MIL cakap! Bertuah betul budak genit ni. Hehe.

Anyway, he makes our life so meaningful and I can't imagine my life without him! Eii, geram sicomel mummy ni!!!!!

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte