Monday, September 12, 2011

Raya 2011 - Grey & Black

Orang lain dah lama put up entry pasal raya, si pemalas nak update blog ni gini la gayanya. Hehe. This year is the first year Thaqif sambut raya. Last year dalam tummy tub mommy dia lagi, tapi masa raya haji adalah dia cuma raya haji mana nak setanding raya aidilfitri kan. Hehe.

This year belah pagi raya at my parents' place kat Subang, afternoon ke rumah parents in law kat area Sunway nun. Tak keluar dari area PJ pun raya kami ni kan! Haha. Dari rumah kami ke rumah my parents and PIL tolak campur semua ada la kot tops is 20 mins. Huhu. All in all, seronok raya kali ni walau penat sikit la.

On third raya, we took my parents to Ipoh untuk visit opah sedara and other relatives yang ada kat sana. Balik hari. On the fifth raya, we went to Sabak Bernam, lawat relatives my MIL. Balik hari jugak. Standardla saya dengan MS, memang kaki balik hari. Haha.

Pastu ada la pi beraya/open house rumah my friends and MS' friends, rumah my sister etc. tapi haram lupa nak tangkap gambar sebab sibuk makan. Huhu. During puasa ada la turun 4kg, lepas raya naik balik 2kg. Baru nak merasa berat 40-an kg. Dah gemuk balik macam biasa. Haha.

OK la, ni je gambar-gambar yang ada. Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin ya!

Theme nya grey & black.
Pagi raya kat Subang.



Thaqif Shah dan baju melayunya
 yang sungguh genit!

Thaqif with cousin, Aqil. Mana pulak
lagi seorang si Mikhael pi?

My ITM BFF, Aidah and her lil' family 
came and visit
my family on the third raya.
Mikhael, Aalia, Thaqif & Aqil.
Perasan tak baju Mikhael & Thaqif ter-sama!

Kat rumah kawan MS. Seperti biasa,
Thaqif memang jealous kalau walid
dia dukung Mirza. Sibuk
nak grab mintak walid dukung
bila nampak walid dah dukung Mirza ni.

OK. Selamat Hari Raya again!

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte