Tuesday, September 27, 2011

Rezeki Di Penghujung Syawal

Apakah ini? Nampak seperti....

Betul ke? Tak kan dapat free?

Ya betul, PinkGremlin dapat ipad
free! Ah rezeki di penghujung Syawal rupanya..

Ah! Tak buat apa pun, just bayar monthly parking fee online, tup-tup rezeki PinkGremlin rupanya, bukak website nak bayar parking fee bulan October, tengok-tengok nama keluar as one of the winners of the win ipad contest. It was not a contest proper pun. Just jadi pembayar online, bayar before the 7th every month. Mereka pick nama every month. Wah, syok kan? Syukur alhamdulillah. Tak disangka. Memang MS cadang nak beli, tup-tup dapat free! Tapi ipad1 la, so ianya telah selamat dijual, untuk tukar ipad2. Huhu. In any event, thanks a bunch to Secure Parking!!

Seperti biasa, nak cerita menu Thaqif hari ni. Sebabnya mommy dia masih suka masak-masak untuk Thaqif mencuba rasa macam-macam. Hari ni ialah..

Cucur bawang + sayuran
(penyek betul rupanya sebab takut
tepung tak masak so buat flat habis, pastu
tak nak guna banyak sangat minyak / deep fry
tu yang penyek hehe)

Meatball (eh actually chicken ball)
soup. Mudah rupanya buat dia! Sebelum ni
kan tak ambil pusing hal memasak..hehe

Ok, bye.

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte