Monday, September 26, 2011

Thaqif's Weekend

Nothing much to update, just what Thaqif and us did over the weekend :)

On the way to opah's house
on Saturday. We had to put
his carseat at the back now since
my new car (second hand ye
setelah berjaya melupuskan Savvy yang
menyusahkan hidupku) has air bag at the
front seat

His first time sitting alone
at the back while mommy drove
(biasala walid keje 6 day-a week)

Mula nak bosan walau pun a short journey

Ta-da. Reached opah's house


The trio at Subang Parade.
Senang sikit nak kawal. Haha.
Dasar malas nak bawak stroller

Thaqif's meal- so-called baby's version of 
chicken salad

Mommy bought cuppies at the bazaar.
Comel betul lukisan abang ni.
Rasa pun yummy

Open house at Enda Tam's house on
Sunday. Budak kecik ni memang
ada ciri-ciri nak ke arah mata duitan
macam mommy nya. Memang pegang
erat sampul berisi duit raya tu

2 comments:

  1. rafique lagi mata duitan..kalau dia pegang lama, mesti duit rm10 kat dalam tu..kalau dia campak tu, mesti less than rm10..huhuhu..anak sapo lah ni??=D

    ReplyDelete
  2. Wah, mmg sah Rafique lagi mata duitan tatkala tau isi sampul tu kan! Haha. Hebat betoi!

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte