Tuesday, February 21, 2012

Hobby Setiap Sabtu

Sekarang ni tiap Sabtu, budak-budak ni (Thaqif and his cousins) ada hobby baru kat rumah Opah. Photography session. Tiap minggu diaorang ni nak posing and suh tangkap gambar! Sikenit memang lah gaya joy sangat dapat lepak dengan cousins dia sebab dia rasa dia dah besar, boleh join mereka. Mari tengok aksi-aksi budak-budak ni.

3 or 4 weeks ago, bermula tangkap
gambar kat tangga ni la..



Sessi 2 weeks ago, yang berdua tu suka
la nak buat aksi ultraman la apa la, yang
kenit tak reti lagi! Hehe


Sessi last week, snack time makan biskut
sambil santaian! Chill..




Aksi main Masterchef kat tengah rumah Opah..
Nampak tak kenit tak puas hati kat atas tu, dia asik
nak orang lain punya periuk!

1 comment:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte