Monday, February 20, 2012

Safety Feature : Automatic Gate


Apakah? 3 mahluk = 3 kereta? Apakah mahluk kenit jugak drive satu kereta? Huk! Bukan!!! Huhu, cepatla terjualnya kereta MS yg belah kanan tu, hazab rasanya kereta MyVi comelku kena park luar dan berpanas dan berhujan sebab walid Thaqif ni conquer porch! Tak aci sgt!

Sejak kena park luar ni, tak dapat nak enjoy safety feature si automatic gate ni. Rasa bahaya kerana area rumah kami banyak penyangak berkeliaran, asik je ada kes ragut meragut surirumah bagai! Auto gate ni memang dah owner lama installed, masa kami beli rumah ni dulu pun memang siap ada, kami enjoy kan aje. Tapi bila dah tau kebagusannya, kalau lain kali ada rezeki kot beli rumah lain ke apa ke, maybe nak allocate wang untuk buat auto gate. Sangat selamat especially untuk yang beranak kecil. Tiap kali kuar dari rumah, tekan je remote and drive out. Paling penting masa balik malam-malam, bila mommy drive berdua dengan baby, memang sangat membantu sebab tak perlu turun bukak gate malam, tambah-tambah area yang peragut berkeliaran ni! Takut!

Oh cepatla ku dapat menikmati kembali MyVi di dalam..MS ni pentingkan "ladies" dia jek, huk huk (ladies = cars).

P/S: Sapa nak beli keta kanan tu? Beli la beli la!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte