Tuesday, July 31, 2012

Two Months Shy Of Turning Two Years Old


Ini latest pics of Thaqif Shah ni, big boy yang nak masuk dua tahun soon! Sekarang makin cheeky, lincah melincah, dah boleh faham instructions and boleh mintak apa dia nak (ada yang kita faham ada yang tidak hehe). Latest semalam dia sebut "Hey Thaqif" masa pick up dia dari rumah nenek dia. Dia panggil diri sendiri tapi gaya macam panggil orang lain kan hehe. Before this all this while dia panggil diri dia "Akif", semalam dah boleh panggil properly Thaqif hehe. Ok la, enjoy the pics.








No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte