Friday, October 12, 2012

Happy Birthday Thaqif Shah!


First things first. Last 3rd October 2012, my Thaqif Shah turned 2 years old! Sekejap saja! This year kami tak buat birthday celebration macam last year. We decided to go for a birthday trip yang boleh meng-enjoy-kan parents Thaqif jugak hehe. We went for a 4D3N trip to JB-Singapore; amongst other, Legoland, Universal Studios Singapore and Night Safari.

On the eve of 3rd October, our friends Fiza and Fai "organised" a small birthday celebration for their son Mirza, who was born 1 hour apart from Thaqif on the same day, in the same hospital. So dia orang suruh kami join sekali celebrate birthday Mirza and Thaqif together. We all makan-makan kat McD area rumah and Fiza bought the boys birthday cake. Thanks Fiza! Best :)

On my little boy, whoa, I can not really explain his achievements, dah macam-macam sangat sampai sangat menarik hati, sangat lawak, menghiburkan dan lain-lain la dengan kelakuan dia, lagak dia, gaya dia, percakapan dia. Huh tak tau nak mula dari mana pun hehe. Bila time macam ni memang la pepatah orang tua-tua cakap "anak tu penyeri hidup" memang sangat la betul. Kita orang asik tergelak kekeh dan jeling-menjeling dua orang tiap kali Thaqif buat hal, cakap-cakap, tiru-tiru dan macam-macam lagi. The happiness flows in our hearts- literally tau. I mean you can really feel it time tengok keletah anak! Memang la anak-anak tu penyeri hidup!

Okla, nanti update lagi cerita Singapore pulak. For now, I am just hoping that my little boy will become a soleh son and successful dunia akhirat. Semoga jadi anak yang mendoakan kedua ibu bapanya.



1 comment:

  1. happy befday lil' prince! blogwalking... suka! suka baca blog anda.. update selalu yer.. :)

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte