Saturday, January 18, 2014

32 Weeks!






Hello. Dah berkurun tak update blog!! Tiba-tiba nak update hehe. Just to capture this event of my life. Now pregnant with our second child :). Alhamdulillah so far so good diberikan kesihatan yang baik walau rasa agak cepat penat pregnant this time around. I think it is due to age factor but a friend of mine told me it is normal in second pregnancy. Apa pun tak kisahla. Walau memang susah nak tidur since 6 months hari tu tapi sangat tak sabar nak beranak!!! Hehe.

Yang atas tu baby at 32 weeks and 3 days. Clear nampak muka hehe. Lagi 6 weeks to go sebab nak buat elective caeser inshaallah. Harap semua ok walau hap hap sangat time keje kat office huhu.

Barang-barang for baby more or less dah siap tinggal nak cuci. Baju tak recycle abang punya walau BOY jugak hehe. Maybe baju jalan-jalan recycle sikit. Barang-barang msacam stroller, bath tub, baby cot, rocker, car seat dan yang besar-besar semua recycle.  Yang kecilan semua beli baru sebab yang abang punya pun macam dah buruk sikit nampaknya. Sekarang tinggal barang-barang mommy macam pad, confinement set, minyak panas ke cream kurus macam tu la yang tinggal. apa pun dah tak sabar! Hehe. Harap semuanya dipermudahkan and baby keluar sihat walafiat sempurna. Amin.

Okay lah nanti sambung lagi maybe pasal persediaan breastfeeding for the second journey perhaps....

1 comment:

  1. Eh...eh...due date kite mcm dekat2 je nih. Btw...semoga dipermudahkan segalanya.. :)

    ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background image by Jen Furlotte